Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miracle in Cell No. 7

Miracle in Cell No. 7

13/03/2020 | Flixfilm

Se Miracle in Cell No. 7 på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Nuel C. Naval
Skuespillere: Aga Muhlach, Bela Padilla, Xia Vigor, Joel Torre
Spilletid: 120 min
Land: Philippines
Sprog: Tagalog, Filipino
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: En psykisk handicappet far, der er adskilt fra sin datter, må bevise sin uskyld, da han fængsles for mordet på en kommandørs datter.


Se Miracle in Cell No. 7 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMiracle in Cell No. 7 havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Miracle in Cell No. 7 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Miracle in Cell No. 7 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Miracle in Cell No. 7 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miracle in Cell No. 7 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar