Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miracle on 34th Street

Miracle on 34th Street

01/12/2016 | Flixfilm

Se Miracle on 34th Street på Netflix

Indspilningsår: 1947
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: George Seaton
Skuespillere: Maureen O'Hara, John Payne, Edmund Gwenn, Gene Lockhart
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English, Dutch
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Da den oprindelige julemand falder fra, tilbyder Macys direktør, Doris Walker, jobbet til en nissefar med skæg, som siger, at han er den ægte vare.


Se Miracle on 34th Street på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Miracle on 34th Street havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Miracle on 34th Street ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Miracle on 34th Street:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Miracle on 34th Street er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miracle on 34th Street stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar