Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miracle on the Mountain: The Kincaid Family Story

Miracle on the Mountain: The Kincaid Family Story

20/01/2016 | Flixfilm

Se Miracle on the Mountain: The Kincaid Family Story på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Drama
Instruktør: Michael Switzer
Skuespillere: Patty Duke, William Devane, Natasha Melnick, Kaj-Erik Eriksen
Spilletid: 90 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Familien Kincaid tager på weekendtur, men da deres privatfly styrter ned, strander de i bjergene.

Miracle on the Mountain: The Kincaid Family Story havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Miracle on the Mountain: The Kincaid Family Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Miracle on the Mountain: The Kincaid Family Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miracle on the Mountain: The Kincaid Family Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Miracle on the Mountain: The Kincaid Family Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Miracle on the Mountain: The Kincaid Family Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar