Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miracles from Heaven

Miracles from Heaven

01/04/2020 | Flixfilm

Se Miracles from Heaven på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Drama, Family
Instruktør: Patricia Riggen
Skuespillere: Jennifer Garner, Kylie Rogers, Martin Henderson, Brighton Sharbino
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Da hendes datter bliver diagnosticeret med en uhelbredelig sygdom, beder en mor om et mirakel og får det, da en uforklarlig ulykke besvarer hendes bønner.Se Miracles from Heaven på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Miracles from Heaven havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Miracles from Heaven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Miracles from Heaven:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Miracles from Heaven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miracles from Heaven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar