Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Miraculous: Ladybug & Cat Noir, The Movie

Miraculous: Ladybug & Cat Noir, The Movie

28/07/2023 | Flixfilm

Miraculous: Ladybug & Cat Noir, The Movie på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Jeremy Zag
Skuespillere: Annouck Hautbois, Benjamin Bollen, Antoine Tomé
Spilletid: 105 min
Land: France
Sprog: English, French, Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Efter at en vogter af magiske juveler forvandler en akavet pige og en populær dreng til superhelte, må de aldrig afsløre deres identitet igen – heller ikke for hinanden.Se Miraculous: Ladybug & Cat Noir, The Movie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Miraculous: Ladybug & Cat Noir, The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Miraculous: Ladybug & Cat Noir, The Movie på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Miraculous: Ladybug & Cat Noir, The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miraculous: Ladybug & Cat Noir, The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Miraculous: Ladybug & Cat Noir, The Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Miraculous: Ladybug & Cat Noir, The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar