Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miranda Sings Live…Your Welcome

Miranda Sings Live…Your Welcome

05/06/2019 | Flixfilm

Se Miranda Sings Live…Your Welcome på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den virale videostjerne Miranda Sings og hendes alter-ego fra den virkelige verden, Colleen Ballinger, deles om scenen i en optræden med musik, comedy og "magichinry."


Se Miranda Sings Live…Your Welcome på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMiranda Sings Live…Your Welcome havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Miranda Sings Live…Your Welcome ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Miranda Sings Live…Your Welcome herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Miranda Sings Live…Your Welcome er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miranda Sings Live…Your Welcome stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar