Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miranda Sings Live…Your Welcome

Miranda Sings Live…Your Welcome

05/06/2019 | Flixfilm

Se Miranda Sings Live…Your Welcome på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den virale videostjerne Miranda Sings og hendes alter-ego fra den virkelige verden, Colleen Ballinger, deles om scenen i en optræden med musik, comedy og "magichinry."

Miranda Sings Live…Your Welcome havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Miranda Sings Live…Your Welcome på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Miranda Sings Live…Your Welcome ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miranda Sings Live…Your Welcome stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Miranda Sings Live…Your Welcome, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Miranda Sings Live…Your Welcome er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar