Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mireille og de andre

Mireille og de andre

16/10/2022 | Flixfilm

Mireille og de andre på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fanget mellem ungdommens ubesindighed og voksenlivets ansvar går fem angste teenagere en usikker fremtid i møde.Se Mireille og de andre på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mireille og de andre havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mireille og de andre på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mireille og de andre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mireille og de andre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mireille og de andre, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mireille og de andre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar