Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mirror, Mirror

Mirror, Mirror

16/09/2022 | Flixfilm

Mirror, Mirror på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Short, Crime, Sci-Fi
Instruktion: Parker Fenady
Skuespillere: Olivia Simmons
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Ansatte hos et kosmetikfirma bakser med deres respektive ønsker forud for deres firmas jubilæumsfest ved at skændes med sig selv i spejlet.

Mirror, Mirror havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mirror, Mirror på YouTube.Se Mirror, Mirror på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mirror, Mirror ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mirror, Mirror stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mirror, Mirror, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mirror, Mirror er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar