Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mirror Mirror

Mirror Mirror

01/06/2016 | Ingen kommentarer

Se Mirror Mirror på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Family, Fantasy
Instruktør: Tarsem Singh
Skuespillere: Julia Roberts, Lily Collins, Armie Hammer, Nathan Lane
Spilletid: 106 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: Denne fortolkning af det klassiske Grimm-eventyr følger den smukke Snehvide på hendes mission for at vinde tronen tilbage med hjælp fra en flok tvivlsomme dværge.


Se Mirror Mirror på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mirror Mirror havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mirror Mirror ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mirror Mirror herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mirror Mirror er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mirror Mirror stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar