Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mirror Mirror

Mirror Mirror

01/11/2020 | Flixfilm

Mirror Mirror på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktion: Tarsem Singh
Skuespillere: Lily Collins, Julia Roberts, Armie Hammer
Spilletid: 106 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Denne fortolkning af det klassiske Grimm-eventyr følger den smukke Snehvide på hendes mission for at vinde tronen tilbage med hjælp fra en flok tvivlsomme dværge.

Mirror Mirror havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mirror Mirror på YouTube.Se Mirror Mirror på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mirror Mirror ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mirror Mirror stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mirror Mirror, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mirror Mirror er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar