Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mirrors

06/01/2016 | Flixfilm

Se Mirrors på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Horror, Mystery
Instruktør: Alexandre Aja
Skuespillere: Kiefer Sutherland, Paula Patton, Cameron Boyce, Arika Gluck
Spilletid: 110 min
Land: USA, Romania, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Kiefer Sutherland spiller en plaget sikkerhedsvagt, som opdager, at der bor onde ånder i spejlene fra et brandhærget stormagasin.


Se Mirrors på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMirrors havde premiere på Netflix Danmark den 6. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mirrors ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mirrors herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mirrors er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mirrors stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar