Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Misaeng

27/09/2019 | Flixfilm

Se Misaeng på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Si-wan Im, Sung-min Lee, So-ra Kang, Ha-Neul Kang
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean, English
IMDb-karakter: 8.6

Beskrivelse: Uden meget andet at byde på end strategier til brætspillet Go, bliver en kontorpraktikant kastet ud i erhvervslivets kolde virkelighed.


Se Misaeng på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMisaeng (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Misaeng (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Misaeng herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Misaeng er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Misaeng (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar