Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Misconduct

Misconduct

01/03/2023 | Flixfilm

Misconduct på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Shintaro Shimosawa
Skuespillere: Josh Duhamel, Anthony Hopkins, Al Pacino
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En nyslået partner i et advokatfirma står til at miste alt, da han påtager sig en højprofileret sag imod et medicinalfirmas korrupte direktør.Se Misconduct på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Misconduct havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Misconduct på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Misconduct ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Misconduct stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Misconduct, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Misconduct er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar