Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Misfire

15/09/2017 | Flixfilm

Misfire på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action
Instruktion: R. Ellis Frazier
Skuespillere: Gary Daniels, Vannessa Vasquez, Michael Greco
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.1

Handling: Da hans bror bliver beskyldt for kidnapning af hans ekskone, går en narkoagent i krig mod kartellerne på grænsen mellem USA og Mexico.Se Misfire på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Misfire havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Misfire på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Misfire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Misfire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Misfire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Misfire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar