Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Misfire

15/09/2017 | Flixfilm

Se Misfire på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Crime
Instruktør: R. Ellis Frazier
Skuespillere: Gary Daniels, Vannessa Vasquez, Michael Greco, Luis Gatica
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.2

Beskrivelse: Da hans bror bliver beskyldt for kidnapning af hans ekskone, går en narkoagent i krig mod kartellerne på grænsen mellem USA og Mexico.


Se Misfire på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMisfire havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Misfire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Misfire herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Misfire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Misfire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar