Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Misfits

23/07/2014 | Flixfilm

Se Misfits på Netflix

Indspilningsår: 2009–2013
Genre: Comedy, Drama, Fantasy, Romance, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nathan Stewart-Jarrett, Joe Gilgun, Iwan Rheon, Lauren Socha
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Efter at være blevet dømt til seks ugers samfundstjeneste opdager fem uduelige teenagere, at en usædvanlig storm har givet dem superkræfter.

Misfits havde premiere på Netflix Danmark den 23. juli, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Misfits på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Misfits ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Misfits stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Misfits, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Misfits er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar