Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Misha and the Wolves

Misha and the Wolves

09/05/2022 | Flixfilm

Misha and the Wolves på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Drama
Instruktion: Sam Hobkinson
Skuespillere: Misha Defonseca, Karen Schulman, Jane Daniel
Spilletid: 90 min
Land: Belgium, United Kingdom
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Som lille pige undslap hun Holocaust og voksede op blandt ulve. Eller gjorde hun? En usædvanlig historie, der vækker sympati – og derefter kigges efter i sømmene.

Misha and the Wolves havde premiere på Netflix Danmark den 9. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Misha and the Wolves på YouTube.Se Misha and the Wolves på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Misha and the Wolves ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Misha and the Wolves stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Misha and the Wolves, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Misha and the Wolves er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar