Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mismatched

Mismatched

14/10/2022 | Flixfilm

Mismatched på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Prajakta Koli, Rohit Saraf, Muskkaan Jaferi
Spilletid: 2 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Efter et katastrofalt møde arrangeret af deres familier bliver to teenagere tøvende venner, mens de er på sommerskole sammen – men der er dybere følelser i farvandet.Se Mismatched på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mismatched (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mismatched på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mismatched (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mismatched (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mismatched, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mismatched er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar