Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miss Bala

Miss Bala

23/02/2021 | Flixfilm

Se Miss Bala på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Catherine Hardwicke
Skuespillere: Gina Rodriguez, Thomas Dekker, Vivian Chan, Barbarella Pardo
Spilletid: 104 min
Land: Mexico, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Da hun er på besøg i Tijuana, bliver en kvinde nødt til både at arbejde for et skrupelløst kartel og en DEA-agent for at redde sin ven, som er blevet kidnappet.

Miss Bala havde premiere på Netflix Danmark den 23. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Miss Bala på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Miss Bala ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miss Bala stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Miss Bala, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Miss Bala er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar