Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miss Bala

Miss Bala

23/02/2021 | Flixfilm

Miss Bala på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Catherine Hardwicke
Skuespillere: Gina Rodriguez, Thomas Dekker, Vivian Chan
Spilletid: 104 min
Land: Mexico, United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Da hun er på besøg i Tijuana, bliver en kvinde nødt til både at arbejde for et skrupelløst kartel og en DEA-agent for at redde sin ven, som er blevet kidnappet.

Miss Bala havde premiere på Netflix Danmark den 23. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Miss Bala på YouTube.Se Miss Bala på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Miss Bala ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miss Bala stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Miss Bala, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Miss Bala er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar