Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miss Bala

Miss Bala

04/03/2015 | Flixfilm

Se Miss Bala på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Gerardo Naranjo
Skuespillere: Stephanie Sigman, Juan Carlos Galván, Noé Hernández, Irene Azuela
Spilletid: 113 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En skønhedskonkurrence ender som en voldelig kamp mellem en brutal bandeleder, hans rivaler og agenter fra det amerikanske narkotikapoliti.


Se Miss Bala på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMiss Bala havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Miss Bala ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Miss Bala herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Miss Bala er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miss Bala stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar