Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous

Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous

01/10/2020 | Flixfilm

Se Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter sin triumf ved Miss USA-konkurrencen bliver FBI-agenten Gracie Hart med ét slag berømt – og også "FBI's nye ansigt".

Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous (Agent Catwalk 2: Farlig og forrygende) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous (Agent Catwalk 2: Farlig og forrygende) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous (Agent Catwalk 2: Farlig og forrygende) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar