Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miss Congeniality

Miss Congeniality

01/05/2019 | Flixfilm

Miss Congeniality på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Donald Petrie
Skuespillere: Sandra Bullock, Michael Caine, Benjamin Bratt
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English, Russian, Hawaiian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: FBI-agenten Gracie Hart skal bruge en seriøs makeover, før hun går undercover som deltager i en Miss USA-konkurrence for at fange en terrorist.Se Miss Congeniality på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Miss Congeniality havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Miss Congeniality på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Miss Congeniality ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miss Congeniality stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Miss Congeniality, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Miss Congeniality er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar