Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miss Culinary

Miss Culinary

19/11/2019 | Flixfilm

Se Miss Culinary på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En uduelig stuepige siger sit job op for at blive kok. Hun møder to charmerende bejlere, der kan hjælpe hende med at opfylde drømmen.Se Miss Culinary på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Miss Culinary havde premiere på Netflix Danmark den 19. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Miss Culinary ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Miss Culinary:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Miss Culinary er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miss Culinary stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar