Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miss Culinary

Miss Culinary

19/11/2019 | Flixfilm

Miss Culinary på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En uduelig stuepige siger sit job op for at blive kok. Hun møder to charmerende bejlere, der kan hjælpe hende med at opfylde drømmen.

Miss Culinary havde premiere på Netflix Danmark den 19. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Miss Culinary på YouTube.Se Miss Culinary på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Miss Culinary ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miss Culinary stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Miss Culinary, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Miss Culinary er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar