Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miss Fisher’s Murder Mysteries

Miss Fisher’s Murder Mysteries

10/07/2016 | Flixfilm

Se Miss Fisher’s Murder Mysteries på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Adventure, Mystery
Instruktør: Tony Tilse
Skuespillere: Essie Davis, Ashleigh Cummings, Rupert Penry-Jones, Miriam Margolyes
Spilletid: 101 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Lad dig forføre af den australske overklassedetektiv Phryne Fishers spændende, luksuriøse og til tider farlige verden.


Se Miss Fisher’s Murder Mysteries på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMiss Fisher’s Murder Mysteries havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Miss Fisher’s Murder Mysteries ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Miss Fisher’s Murder Mysteries herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Miss Fisher’s Murder Mysteries er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miss Fisher’s Murder Mysteries stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar