Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miss India America

Miss India America

01/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Miss India America på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: Ravi Kapoor
Skuespillere: Tiya Sircar, Hannah Simone, Kosha Patel, Meera Simhan
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Resumé: Da hendes kæreste bliver interesseret i en skønhedsdronning, forsøger en high school-studerende at vinde ham tilbage ved at deltage i Miss India Golden State.


Se Miss India America på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Miss India America havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Miss India America ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Miss India America herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Miss India America er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miss India America stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar