Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miss Julie

Miss Julie

01/10/2017 | Flixfilm

Miss Julie på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Liv Ullmann
Skuespillere: Colin Farrell, Samantha Morton, Jessica Chastain
Spilletid: 129 min
Land: Norway, United Kingdom, France, Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En sommernat i Irland i 1890 lokker en utilpasset datter af en aristokrat sin fars kammertjener til at forføre sig, selvom han er forlovet med deres kokkepige.

Miss Julie havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Miss Julie på YouTube.Se Miss Julie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Miss Julie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miss Julie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Miss Julie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Miss Julie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar