Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miss Julie

Miss Julie

01/10/2017 | Flixfilm

Se Miss Julie på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Liv Ullmann
Skuespillere: Jessica Chastain, Colin Farrell, Samantha Morton, Nora McMenamy
Spilletid: 129 min
Land: Norway, UK, France, Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En sommernat i Irland i 1890 lokker en utilpasset datter af en aristokrat sin fars kammertjener til at forføre sig, selvom han er forlovet med deres kokkepige.

Miss Julie havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Miss Julie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Miss Julie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miss Julie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Miss Julie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Miss Julie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar