Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miss Kicki

Miss Kicki

16/07/2022 | Flixfilm

Miss Kicki på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Drama
Instruktion: Håkon Liu
Skuespillere: Pernilla August, Ludwig Palmell, River Huang
Spilletid: 88 min
Land: Sweden, Taiwan
Sprog: English, Swedish, Mandarin
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En ensom mor inviterer sin søn, som hun ikke har haft kontakt med længe, på ferie i Taiwan, men skjulte agendaer og personlige opdagelser gør det til en broget oplevelse.

Miss Kicki havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Miss Kicki på YouTube.Se Miss Kicki på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Miss Kicki ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miss Kicki stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Miss Kicki, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Miss Kicki er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar