Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miss March

Miss March

13/04/2016 | Flixfilm

Se Miss March på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Zach Cregger, Trevor Moore
Skuespillere: Zach Cregger, Trevor Moore, Raquel Alessi, Molly Stanton
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English, Portuguese
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: Eugene vågner op efter en fire år lang koma og opdager, at hans high school-kæreste er afbildet på midtersiderne i et mandeblad.


Se Miss March på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMiss March havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Miss March ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Miss March herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Miss March er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miss March stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar