Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miss Me This Christmas

Miss Me This Christmas

19/12/2017 | Flixfilm

Se Miss Me This Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Kenny Young
Skuespillere: Erica Ash, Redaric Williams, Eva Marcille
Spilletid: 87 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Deres skilsmisse går igennem på juledag, så parret skal finde ud af, om de virkelig er klar til at smide i håndklædet i ringen i deres forhold.

Miss Me This Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Miss Me This Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Miss Me This Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miss Me This Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Miss Me This Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Miss Me This Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar