Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miss Me This Christmas

Miss Me This Christmas

19/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Miss Me This Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Kenny Young
Skuespillere: Erica Ash, Redaric Williams, Eva Marcille, Allen Maldonado
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Resumé: Deres skilsmisse går igennem på juledag, så parret skal finde ud af, om de virkelig er klar til at smide i håndklædet i ringen i deres forhold.


Se Miss Me This Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Miss Me This Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Miss Me This Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Miss Me This Christmas herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Miss Me This Christmas er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miss Me This Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar