Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miss Representation

Miss Representation

19/10/2018 | Flixfilm

Se Miss Representation på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary
Instruktør: Jennifer Siebel Newsom, Kimberlee Acquaro
Skuespillere: Jennifer Siebel Newsom, Jean Kilbourne, Jim Steyer, Katie Couric
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Se, hvordan mediernes ofte nedsættende portrætter af kvinder bidrager til underrepræsentationen af kvinder i lederstillinger.Se Miss Representation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Miss Representation havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Miss Representation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Miss Representation:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Miss Representation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miss Representation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar