Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miss Sharon Jones

Miss Sharon Jones

07/01/2017 | Flixfilm

Se Miss Sharon Jones på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Barbara Kopple
Skuespillere: Sharon Jones, Starr Duncan-Lowe, Binky Griptite, Megan Holken
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Denne opløftende dokumentar følger R&B-sangerinden Sharon Jones' kamp mod kræften, mens hun holder sammen på bandet for at komme på scenen igen.


Se Miss Sharon Jones på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMiss Sharon Jones havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Miss Sharon Jones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Miss Sharon Jones herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Miss Sharon Jones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miss Sharon Jones stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar