Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miss Sharon Jones

Miss Sharon Jones

07/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Miss Sharon Jones på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Barbara Kopple
Skuespillere: Sharon Jones, Starr Duncan-Lowe, Binky Griptite, Megan Holken
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Denne opløftende dokumentar følger R&B-sangerinden Sharon Jones' kamp mod kræften, mens hun holder sammen på bandet for at komme på scenen igen.


Se Miss Sharon Jones på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Miss Sharon Jones havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Miss Sharon Jones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Miss Sharon Jones herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Miss Sharon Jones er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miss Sharon Jones stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar