Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Missed Connections

Missed Connections

02/06/2023 | Flixfilm

Missed Connections på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Jelise Chung
Skuespillere: Miles Ocampo, Kelvin Miranda, JC Santos
Spilletid: 107 min
Land: Philippines
Sprog: Tagalog, Filipino
IMDb-karakter: 4.2

Handling: Efter et uforglemmeligt møde bruger en håbløs romantiker en app til at lede efter den mand, hun lige har mødt – men er han virkelig det, hun leder efter?Se Missed Connections på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Missed Connections havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Missed Connections på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Missed Connections ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Missed Connections stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Missed Connections, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Missed Connections er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar