Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Missing

29/01/2020 | Flixfilm

Se Missing på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Helena Bergström, Johan H:son Kjellgren, Mattias Nordkvist, Anna Bjelkerud
Spilletid: 180 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I en lille by forsøger en politidirektør at genopbygge forholdet til sin datter, samtidig med at hun efterforsker en ung kvindes mystiske forsvinden.

Missing (Savnet) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Missing på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Missing (Savnet) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Missing (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Missing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Missing (Savnet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar