Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mission Blue

Mission Blue

15/08/2014 | Flixfilm

Se Mission Blue på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Drama
Instruktør: Robert Nixon, Fisher Stevens
Skuespillere: Barbara Block, James Cameron, Michael deGruy, Sylvia Earle
Spilletid: 95 min
Land: USA, Bermuda, Ecuador
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Denne Netflix-dokumentar følger havforsker Sylvia Earles kampagne for at redde verdens oceaner fra rovfiskeri, giftaffald og andre trusler.


Se Mission Blue på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMission Blue havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mission Blue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mission Blue herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mission Blue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mission Blue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar