Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mission Control: The Unsung Heroes of Apollo

Mission Control: The Unsung Heroes of Apollo

13/08/2017 | Flixfilm

Se Mission Control: The Unsung Heroes of Apollo på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, History
Instruktør: David Fairhead
Skuespillere: John Aaron, Stephen Bales, Jerry Bostick, James Burke
Spilletid: 101 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Ved at kombinere arkivoptagelser med nutidige interviews viser denne dokumentar, hvordan Apollos kontrolcenter medvirkede til at ændre historiens gang.


Se Mission Control: The Unsung Heroes of Apollo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMission Control: The Unsung Heroes of Apollo havde premiere på Netflix Danmark den 13. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mission Control: The Unsung Heroes of Apollo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mission Control: The Unsung Heroes of Apollo herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mission Control: The Unsung Heroes of Apollo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mission Control: The Unsung Heroes of Apollo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar