Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mission: Impossible – Fallout

Mission: Impossible – Fallout

10/12/2019 | Flixfilm

Se Mission: Impossible – Fallout på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: Christopher McQuarrie
Skuespillere: Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames, Simon Pegg
Spilletid: 147 min
Land: USA, China, France, Norway, UK
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.7

Handling: En fejlslagen mission tvinger Ethan Hunt og hans team til at samarbejde med CIA og gamle kendinge, da de får travlt, hvis de skal redde verden fra en atomkatastrofe.

Mission: Impossible – Fallout havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mission: Impossible – Fallout på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mission: Impossible – Fallout ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mission: Impossible – Fallout stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mission: Impossible – Fallout, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mission: Impossible – Fallout er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar