Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mission: Impossible – Ghost Protocol

Mission: Impossible – Ghost Protocol

16/11/2021 | Flixfilm

Mission: Impossible – Ghost Protocol på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktion: Brad Bird
Skuespillere: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg
Spilletid: 132 min
Land: United States
Sprog: English, Russian, French, Arabic, Swedish
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Superagenten Ethan Hunt og hans team tager på endnu en dødsensfarlig mission. Denne gang skal de bevise, at de er uskyldige i et bombeangreb på Kreml.

Mission: Impossible – Ghost Protocol havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mission: Impossible – Ghost Protocol på YouTube.Se Mission: Impossible – Ghost Protocol på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mission: Impossible – Ghost Protocol ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mission: Impossible – Ghost Protocol stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mission: Impossible – Ghost Protocol, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mission: Impossible – Ghost Protocol er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar