Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mission: Impossible II

Mission: Impossible II

15/08/2019 | Flixfilm

Se Mission: Impossible II på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: John Woo
Skuespillere: Tom Cruise, Dougray Scott, Thandie Newton, Ving Rhames
Spilletid: 123 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: I M:I-2 danner Ethan Hunt par med den smukke Nyah Hall for at forhindre den afhoppede agent Sean Ambrose i at slippe en ny form for terror løs på en intetanende verden.Se Mission: Impossible II på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mission: Impossible II havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mission: Impossible II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mission: Impossible II:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mission: Impossible II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mission: Impossible II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar