Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mission: Impossible II

Mission: Impossible II

02/08/2022 | Flixfilm

Mission: Impossible II på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktion: John Woo
Skuespillere: Tom Cruise, Dougray Scott, Thandiwe Newton
Spilletid: 123 min
Land: United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: I M:I-2 danner Ethan Hunt par med den smukke Nyah Hall for at forhindre den afhoppede agent Sean Ambrose i at slippe en ny form for terror løs på en intetanende verden.

Mission: Impossible II havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mission: Impossible II på YouTube.Se Mission: Impossible II på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mission: Impossible II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mission: Impossible II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mission: Impossible II, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mission: Impossible II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar