Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mission: Impossible II

Mission: Impossible II

15/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Mission: Impossible II på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: John Woo
Skuespillere: Tom Cruise, Dougray Scott, Thandie Newton, Ving Rhames
Spilletid: 123 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: I M:I-2 danner Ethan Hunt par med den smukke Nyah Hall for at forhindre den afhoppede agent Sean Ambrose i at slippe en ny form for terror løs på en intetanende verden.


Se Mission: Impossible II på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mission: Impossible II havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mission: Impossible II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mission: Impossible II herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mission: Impossible II er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mission: Impossible II stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar