Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mission: Impossible III

Mission: Impossible III

02/07/2021 | Flixfilm

Mission: Impossible III på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktion: J.J. Abrams
Skuespillere: Tom Cruise, Michelle Monaghan, Ving Rhames
Spilletid: 126 min
Land: United States, Germany, China, Italy
Sprog: English, Italian, Mandarin, Cantonese, German, Czech
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Ethan lokkes tilbage til agentjobbet af sine overordnede, og nu står han over for sin mest dødbringende fjende - en sadistisk våbenhandler ved navn Owen Davian.

Mission: Impossible III havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mission: Impossible III på YouTube.Se Mission: Impossible III på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mission: Impossible III ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mission: Impossible III stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mission: Impossible III, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mission: Impossible III er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar