Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mission: Impossible III

Mission: Impossible III

15/08/2019 | Flixfilm

Se Mission: Impossible III på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: J.J. Abrams
Skuespillere: Tom Cruise, Philip Seymour Hoffman, Ving Rhames, Billy Crudup
Spilletid: 126 min
Land: USA, Germany, China, Italy
Sprog: English, Italian, Mandarin, Cantonese, German, Czech
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Ethan lokkes tilbage til agentjobbet af sine overordnede, og nu står han over for sin mest dødbringende fjende - en sadistisk våbenhandler ved navn Owen Davian.Se Mission: Impossible III på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mission: Impossible III havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mission: Impossible III ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mission: Impossible III er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mission: Impossible III stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar