Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mission: Impossible III

Mission: Impossible III

02/08/2022 | Flixfilm

Mission: Impossible III på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktion: J.J. Abrams
Skuespillere: Tom Cruise, Michelle Monaghan, Ving Rhames
Spilletid: 126 min
Land: United States, Germany, China, Italy
Sprog: English, Italian, Mandarin, Cantonese, German, Czech
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Ethan lokkes tilbage til agentjobbet af sine overordnede, og nu står han over for sin mest dødbringende fjende - en sadistisk våbenhandler ved navn Owen Davian.

Mission: Impossible III havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mission: Impossible III på YouTube.Se Mission: Impossible III på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mission: Impossible III ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mission: Impossible III stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mission: Impossible III, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mission: Impossible III er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar