Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mission: Impossible – Rogue Nation

Mission: Impossible – Rogue Nation

16/11/2021 | Flixfilm

Mission: Impossible – Rogue Nation på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktion: Christopher McQuarrie
Skuespillere: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Jeremy Renner
Spilletid: 131 min
Land: United States, China
Sprog: English, Swedish, German, Russian
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Da IMF bliver opløst, starter Ethan Hunt og hans allierede deres egen krig mod syndikatet – en gruppe tidligere spioner, som vil ødelægge verden.

Mission: Impossible – Rogue Nation havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mission: Impossible – Rogue Nation på YouTube.Se Mission: Impossible – Rogue Nation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mission: Impossible – Rogue Nation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mission: Impossible – Rogue Nation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mission: Impossible – Rogue Nation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mission: Impossible – Rogue Nation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar