Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mission: Impossible – Rogue Nation

Mission: Impossible – Rogue Nation

04/07/2018 | Flixfilm

Se Mission: Impossible – Rogue Nation på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: Christopher McQuarrie
Skuespillere: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Rebecca Ferguson
Spilletid: 131 min
Land: USA, China, Hong Kong, Austria, UK, Morocco
Sprog: Russian, English, Swedish, German
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Da IMF bliver opløst, starter Ethan Hunt og hans allierede deres egen krig mod syndikatet – en gruppe tidligere spioner, som vil ødelægge verden.


Se Mission: Impossible – Rogue Nation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMission: Impossible – Rogue Nation havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mission: Impossible – Rogue Nation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mission: Impossible – Rogue Nation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mission: Impossible – Rogue Nation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mission: Impossible – Rogue Nation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar