Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mission: Impossible

Mission: Impossible

15/08/2019 | Flixfilm

Se Mission: Impossible på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: Brian De Palma
Skuespillere: Tom Cruise, Jon Voight, Emmanuelle Béart, Henry Czerny
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English, French, Czech
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: En agent bliver fejlagtigt mistænkt som forræder, da hans team likvideres brutalt under en mission, og han må rense sit navn og hævne dem. Men sandheden chokerer.


Se Mission: Impossible på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mission: Impossible havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mission: Impossible ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mission: Impossible:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mission: Impossible er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mission: Impossible stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar