Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mission: Impossible

Mission: Impossible

15/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Mission: Impossible på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: Brian De Palma
Skuespillere: Tom Cruise, Jon Voight, Emmanuelle Béart, Henry Czerny
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English, French, Czech
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: En agent bliver fejlagtigt mistænkt som forræder, da hans team likvideres brutalt under en mission, og han må rense sit navn og hævne dem. Men sandheden chokerer.


Se Mission: Impossible på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mission: Impossible havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mission: Impossible ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mission: Impossible herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mission: Impossible er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mission: Impossible stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar