Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mission: Impossible

Mission: Impossible

02/08/2022 | Flixfilm

Mission: Impossible på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktion: Brian De Palma
Skuespillere: Tom Cruise, Jon Voight, Emmanuelle Béart
Spilletid: 110 min
Land: United States
Sprog: English, French, Czech
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En agent bliver fejlagtigt mistænkt som forræder, da hans team likvideres brutalt under en mission, og han må rense sit navn og hævne dem. Men sandheden chokerer.

Mission: Impossible havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mission: Impossible på YouTube.Se Mission: Impossible på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mission: Impossible ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mission: Impossible stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mission: Impossible, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mission: Impossible er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar