Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mister T.

Mister T.

07/05/2021 | Flixfilm

Mister T. på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Marcin Krzysztalowicz
Skuespillere: Pawel Wilczak, Sebastian Stankiewicz, Maria Sobocinska
Spilletid: 103 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Imens Warszawa rejser sig af asken fra 2. verdenskrig, fantaserer en forfatter om en idé, der vil lægge den polske hovedstad i ruiner.Se Mister T. på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mister T. havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mister T. på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mister T. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mister T. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mister T., samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mister T. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar