Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mit liv er ikke en romantisk komedie

Mit liv er ikke en romantisk komedie

01/08/2021 | Flixfilm

Mit liv er ikke en romantisk komedie på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne hyldest til romantiske komedier mødes barndomsvennerne Thomas og Florence tilfældigt igen. Vil det virkelige liv sætte en stopper for deres lykkelige slutning?

Mit liv er ikke en romantisk komedie havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mit liv er ikke en romantisk komedie på YouTube.Se Mit liv er ikke en romantisk komedie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mit liv er ikke en romantisk komedie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mit liv er ikke en romantisk komedie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mit liv er ikke en romantisk komedie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mit liv er ikke en romantisk komedie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar