Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » MITT: Se traileren til dokumentaren fra Netflix

MITT: Se traileren til dokumentaren fra Netflix

18/12/2013 | Flixfilm

mitt romney netflix dokumentarTil januar har streamingtjenesten Netflix premiere på den originale dokumentar MITT, der handler om den tidligere præsidentkandidat Mitt Romney. I den anledning har Netflix netop offentliggjort en trailer fra dokumentaren som du kan se nederste. MITT har premiere på Netflix 24. januar 2014.

“Dokumentar om Mitt Romney giver et overraskende indblik i en fascineret verden”, siger Lisa Nishimura, vicepræsident for Original Documentary and Comedy hos Netflix. Man følger Mitt Romney på nærmeste hold og hans kamp om, at blive den næste præsident for verdens mægtigste land; USA.

Instruktøren Greg Whiteley har fået ubegrænset adgang til Mitt Romney og hans familie, og følger derfor valgkampagnen mere intenst end nogen andre nogensinde har gjort før. Mitt Romney vandt dog som bekendt ikke præsidentvalget over Barack Obama i 2012. “Dette sjældne indblik i en verden som normalt er lukket, er en unik fortælling der tager seeren med derud hvor politik ikke længere har betydning. Vi glæder os til, at give vores seere mulighed for at se denne unikke film,” tilføjer Lisa Nishimura fra Netflix.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Nightmares and Daydreams'

Mitt Romney og hans kamp for at blive republikansk kandidat og efterfølgende præsident kan ses på Netflix Danmark fra den 24. januar 2014.

Trailer til MITT:

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar