Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mitt

24/01/2014 | Flixfilm

Se Mitt på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, Family, News
Instruktør: Greg Whiteley
Skuespillere: Mitt Romney, Candy Crowley, Eric Draper, Jim Lehrer
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Med aldrig før sete optagelser indfanger denne dokumentar Mitt Romneys præsidentkampagne i 2012 og viser en side af kandidaten, som offentligheden aldrig så.


Se Mitt på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMitt havde premiere på Netflix Danmark den 24. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mitt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mitt herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mitt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mitt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar