Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mix Me A Person

Mix Me A Person

14/04/2023 | Flixfilm

Mix Me A Person på Netflix

Produktionsår: 1962
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Leslie Norman
Skuespillere: Anne Baxter, Donald Sinden, Adam Faith
Spilletid: 116 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En teenager, der risikerer dødsstraf for drabet på en politibetjent, får sin advokats kone – en målrettet psykiater – til at hjælpe med at bevise sin uskyld.Se Mix Me A Person på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mix Me A Person havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mix Me A Person på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mix Me A Person ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mix Me A Person stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mix Me A Person, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mix Me A Person er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar