Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Mixed by Erry

Mixed by Erry

31/05/2023 | Flixfilm

Mixed by Erry på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Comedy, History
Instruktion: Sydney Sibilia
Skuespillere: Luigi D'Oriano, Giuseppe Arena, Emanuele Palumbo
Spilletid: 110 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Ved at smugle hjemmelavede mixtapes i 1980'ernes Napoli bliver en håbefuld DJ og hans to brødre magtfulde pladeproducere, der efterlyses af myndighederne.Se Mixed by Erry på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mixed by Erry havde premiere på Netflix Danmark den 31. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mixed by Erry på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mixed by Erry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mixed by Erry stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mixed by Erry, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mixed by Erry er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar