Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mo Amer: Mohammed in Texas

Mo Amer: Mohammed in Texas

30/11/2021 | Flixfilm

Mo Amer: Mohammed in Texas på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: Jay Chapman
Skuespillere: Mohammed Amer
Spilletid: 64 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: I sin hjemby Houston tackler Mo Amer pandemipanik, at have skuffet Bradley Cooper, hummus-appropriation og kunsten at bande på arabisk.

Mo Amer: Mohammed in Texas havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mo Amer: Mohammed in Texas på YouTube.Se Mo Amer: Mohammed in Texas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mo Amer: Mohammed in Texas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mo Amer: Mohammed in Texas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mo Amer: Mohammed in Texas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mo Amer: Mohammed in Texas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar