Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mo Amer: The Vagabond

Mo Amer: The Vagabond

08/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Mo Amer: The Vagabond på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Stan Lathan
Skuespillere: Mohammed Amer
Spilletid: 56 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Den arabisk/amerikanske komiker Mo Amer beretter om sit liv som komikerflygtning lige fra at være på rejse og hedde Mohammed til sin lange kamp for at få statsborgerskab.


Se Mo Amer: The Vagabond på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mo Amer: The Vagabond havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mo Amer: The Vagabond ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mo Amer: The Vagabond herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mo Amer: The Vagabond er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mo Amer: The Vagabond stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore