Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mo Amer: The Vagabond

Mo Amer: The Vagabond

08/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Mo Amer: The Vagabond på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Stan Lathan
Skuespillere: Mohammed Amer
Spilletid: 56 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Den arabisk/amerikanske komiker Mo Amer beretter om sit liv som komikerflygtning lige fra at være på rejse og hedde Mohammed til sin lange kamp for at få statsborgerskab.


Se Mo Amer: The Vagabond på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mo Amer: The Vagabond havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mo Amer: The Vagabond ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mo Amer: The Vagabond herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mo Amer: The Vagabond er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mo Amer: The Vagabond stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar