Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mo Amer: The Vagabond

Mo Amer: The Vagabond

08/10/2018 | Flixfilm

Mo Amer: The Vagabond på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Stan Lathan
Skuespillere: Mohammed Amer
Spilletid: 56 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Den arabisk/amerikanske komiker Mo Amer beretter om sit liv som komikerflygtning lige fra at være på rejse og hedde Mohammed til sin lange kamp for at få statsborgerskab.Se Mo Amer: The Vagabond på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mo Amer: The Vagabond havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mo Amer: The Vagabond på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mo Amer: The Vagabond ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mo Amer: The Vagabond stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mo Amer: The Vagabond, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mo Amer: The Vagabond er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar