Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mo Gilligan: Momentum

Mo Gilligan: Momentum

01/10/2019 | Flixfilm

Mo Gilligan: Momentum på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Chris Howe
Skuespillere: Mo Gilligan
Spilletid: 64 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Komikeren Mo Gilligan blander elegante moves og skarp humor, når han taler om beskedne begyndelser, familiedynamik og den svære kunst at danse, når man er i byen.

Mo Gilligan: Momentum havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mo Gilligan: Momentum på YouTube.Se Mo Gilligan: Momentum på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mo Gilligan: Momentum ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mo Gilligan: Momentum stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mo Gilligan: Momentum, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mo Gilligan: Momentum er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar