Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mo Gilligan: Momentum

Mo Gilligan: Momentum

01/10/2019 | Flixfilm

Se Mo Gilligan: Momentum på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Chris Howe
Skuespillere: Mo Gilligan
Spilletid: 64 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Komikeren Mo Gilligan blander elegante moves og skarp humor, når han taler om beskedne begyndelser, familiedynamik og den svære kunst at danse, når man er i byen.

Mo Gilligan: Momentum havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mo Gilligan: Momentum på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mo Gilligan: Momentum ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mo Gilligan: Momentum er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mo Gilligan: Momentum stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar