Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mo Gilligan: Momentum

Mo Gilligan: Momentum

01/10/2019 | Ingen kommentarer

Se Mo Gilligan: Momentum på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Chris Howe
Skuespillere: Mo Gilligan
Spilletid: 64 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Komikeren Mo Gilligan blander elegante moves og skarp humor, når han taler om beskedne begyndelser, familiedynamik og den svære kunst at danse, når man er i byen.


Se Mo Gilligan: Momentum på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mo Gilligan: Momentum havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mo Gilligan: Momentum ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mo Gilligan: Momentum herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mo Gilligan: Momentum er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mo Gilligan: Momentum stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar