Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Moana

19/06/2018 | Flixfilm

Se Moana på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Ron Clements, John Musker, Don Hall
Skuespillere: Auli'i Cravalho, Dwayne Johnson, Rachel House
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En polynesisk pige, der er udvalgt til at skulle være høvding på sin ø, tager på en farlig tur med en pralende halvgud for at gøre hans fejl god igen og redde sit folk.

Moana (Vaiana) havde premiere på Netflix Danmark den 19. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Moana på YouTube.Se Moana på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Moana (Vaiana) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moana stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Moana, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Moana (Vaiana) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar