Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mob Psycho 100

Mob Psycho 100

22/05/2018 | Flixfilm

Se Mob Psycho 100 på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ayumu Mochizuki, Tatsuomi Hamada
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Der findes en organisation, som indsamler seere til et nederdrægtigt formål. Men den kraftfulde, clairvoyante Mob, prøver bare at være hovedpersonen i sit eget liv.

Mob Psycho 100 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mob Psycho 100 på NetflixAnmeldelse: Mob Psycho 100

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mob Psycho 100 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mob Psycho 100 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mob Psycho 100, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mob Psycho 100 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar