Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mob Psycho 100

Mob Psycho 100

22/05/2018 | Ingen kommentarer

Se Mob Psycho 100 på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tatsuomi Hamada
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: Der findes en organisation, som indsamler seere til et nederdrægtigt formål. Men den kraftfulde, clairvoyante Mob, prøver bare at være hovedpersonen i sit eget liv.


Se Mob Psycho 100 på Netflix

Anmeldelse: Mob Psycho 100

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mob Psycho 100 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mob Psycho 100 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mob Psycho 100 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mob Psycho 100 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mob Psycho 100 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar